Terug in de tijd op Oogstdag Tiengemeten

Op zaterdag 6 september 2014 is de feestelijke Oogstdag op het natuureiland Tiengemeten. In en rondom de historische hoeves is van alles te beleven voor iedereen die van cultuurhistorie en natuur houdt.

Streekproducten, muziek en dans

Bij het Landbouwmuseum is een ouderwets gezellige markt met lekkere streekproducten uit de Hoeksche Waard. Proef de oogst van het mooie natuureiland en ervaar de smaak van de streekproducten uit de Hoeksche Waard. Muziek en dans zorgen voor extra sfeer.

Help mee met de oogst

Antieke trekkers met huifkar rijden de bezoekers naar de Oude Polder van Tiengemeten aan de oostkant van het eiland. Zo’n tocht is al een belevenis op zich! In de Oude Polder worden de gewassen geoogst zoals in vroegere dagen. Iedereen van harte welkom om mee te helpen bij de oogst en kunnen zich heerlijk vermaken met alle spelletjes die rondom de musea georganiseerd worden.

Neem gratis een kijkje in de musea

De Oogstdag wordt georganiseerd door het Landbouwmuseum en het Rien Poortvliet museum in samenwerking met Natuurmonumenten. Hierbij zijn ruim honderd vrijwilligers betrokken die zich belangeloos inzetten om deze gezellige familiedag tot een succes te maken. De toegang tot beide musea tijdens de Oogstdag is gratis.

Contactgegevens


Tiengemeten 19a

3284 BE Zuid-Beijerland

0186 660 236

(tijdens openingsuren 10.30 - 16.30)

info@landbouwmuseumtiengemeten.nl

Privacy statement

 

Arrangementen

Boekingskantoor: Tiengemeten 19a

3284 BE Zuid - Beijerland

Geopend op werkdagen: 09.00 - 17.00

Tijdens de winterstop gesloten

tot 1 april 2020

 info@landbouwmuseumtiengemeten.nl